Webwinkelvakdagen succesvol voor De Brink…

De Webwinkelvakdagen 2017 liggen net achter ons, deze editie was succesvol! De stand is weer opgeruimd en de adressen verzameld, het waren twee mooie en interessante beursdagen en we willen u graag bedanken voor uw bezoek aan onze stand!

Tijdens de vele concrete gesprekken die we op onze stand hebben gevoerd tijdens deze beurs, hebben wij het graag met u over uw e-fulfilment plannen gehad en gekeken welke van de uitgebreide mogelijkheden op die we kunnen bieden het best van toepassing zijn op uw situatie. Van bezoekers op onze stand kregen we veel positieve reacties over de oplossingen die we kunnen aanbieden.

Wanneer u een e-fulfilment vraag of probleem heeft waar u een maatwerkoplossing voor zoekt hoeft u natuurlijk niet te wachten tot de volgende editie van deze beurs, u kunt direct bij ons terecht. Maak een afspraak, bel 053 430 55 15 en vraag naar Roy in het Veld of stuur een email naar r.inhetveld@brinkmail.nl We nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Enschede om u uitgebreid kennis te laten maken met de mogelijkheden en mensen achter de schermen.

Gepubliceerd op: 20 januari 2017 | Geschreven door :