(Digitaal) Drukken en printen

(Digitaal) drukken en printen, voor een aantrekkelijke prijs en makkelijk geregeld!

Printen en personaliseren kan iedereen zo langzamerhand. De Brink print echter niet zomaar, wij beschikken over een keur aan printers waarmee we zeer hoogwaardige kwaliteit, brieven, formulieren, etiketten, kaarten, folders en nog veel meer in zwart-wit, en natuurlijk ook in full color kunnen printen.

  • 70 t/m 350 Grams papierverwerkingen
  • 36 x 57 cm Maximaal papierformaat
  • Beeldpersonalisatie
  • Van zwart-wit t/m full color, losblad printen
  • Xerox Premier Partner

Papierdiktes van 70 t/m 350 gram/m2 en een maximaal papierformaat tot maar liefst 36 x 57 cm, zijn eerder regel dan uitzondering. Wij zijn immers niet voor niets Premier Partner van Xerox. De hierbij aangesloten bedrijven (700 bedrijven wereldwijd) mogen zich de best presterende grafische ondernemingen noemen die voornamelijk gebruik maken van Xerox technologie. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit printwerk tegen een scherp tarief, maar ook voor de langere termijn gegarandeerd van een financieel draagkrachtige partner, die uw printwerk ook ‘morgen’ nog kan verzorgen.

Naast het ‘simpele’ printwerk beschikken we natuurlijk over alle mogelijkheden om met beeldpersonalisering en variabele data te printen. Dit is een uitgelezen en mooie manier om uw geadresseerden direct geïnteresseerd in uw boodschap te krijgen. Wij beschikken intern over een eigen programmeerafdeling waardoor zaken snel en efficiënt kunnen worden verwerkt.

Drukwerk

De Brink bemiddelt ook in drukwerk voor bijna al haar klanten. Door de grote volumes mailings die we dagelijks verwerken zijn wij in staat het drukwerk voor onze klanten mee aan te bieden. Door deze grote volumes hebben we zeer aantrekkelijke tarieven voor alle soorten drukwerk en enveloppen, bedrukt of onbedrukt.

Een vergelijkende drukwerkaanvraag kan nooit geen kwaad, toch? Klik hier als u nu een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, u zult verrast zijn door de mogelijkheden.

De combinatie van drukwerk, mailinghandling en portokosten kan in veel gevallen zeer interessant zijn en resulteert gegarandeerd in een forse kostenbesparing!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact op met Roy in het Veld op 053 – 430 55 15 of mail met roy@brinkmail.nl