Lage portokosten bij De Brink.

Wilt u besparen op uw portokosten?

Bij De Brink bent u op het juiste adres voor lage portokosten. Door de grote volumes die we aanbieden bij de verschillende verspreiders beschikken we over zeer goede contracten met nagenoeg alle verspreiders van direct mail en pakketten. Hierdoor zijn we in staat zeer goede portotarieven aan te bieden. Veelal kan bij bijvoorbeeld 4-5% korting op de portokosten de vervaardiging van het drukwerk alweer terugverdiend worden. Hierdoor kan De Brink al mailingen verzenden vanaf € 0,16 per mailpiece!

Wij kennen alle mogelijke sorteerwijzes van alle verspreiders. Van SANDD, Post.nl tot en met de Deutsche Post, u krijgt bij ons altijd het laagste tarief door gesorteerde verwerking. Dat sorteerproces begint al bij de adressen en het gewicht van uw mailpack. Met goed sorteren voordat er begonnen wordt met printen, kan er al veel bespaart worden op de portokosten.

Ook hierin zullen wij altijd onafhankelijk advies geven. De Brink is als een van de weinige mailbedrijven in Nederland Mail-ID gecertificeerd voor de Belgische Post.

Wilt u meer weten over onze lage portokosten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact op met Roy in het Veld op 053 – 430 55 15 of mail met roy@brinkmail.nl