De Brink sponsort fulfilment voor Face This!…

Met ingang van April 2014 is De Brink aangetreden als sponsor van alle werkzaamheden op het gebied fulfilment voor Face This.

Face This is een stichting die zich inzet voor kinderen op basisscholen in Indonesië, door tekeningen van kinderen van deze basisscholen te laten bewerken door toonaangevende illustrators, op T-shirts te drukken en te verkopen via haar webshop. De opbrengst van de verkoop van deze T-shirts komt ten goede aan deze basisscholen in Indonesië.

Oprichter Jos van der Hoek, zelf op jonge leeftijd geadopteerd uit Indonesië, zet zich met hart en ziel in voor deze stichting, en heeft deze basisscholen in Indonesië samen met zijn vriendin ook al enkele malen bezocht. Met de recent vernieuwde webshop hoopt hij de stichting naar een hoger niveau te kunnen tillen, en de verkoop van de T-shirts nog meer te kunnen stimuleren. De samenwerking met sponsoren die ieder op hun eigen vakgebied hun steentje bijdragen aan de stichting, is daarbij van groot belang.

De Brink zal de T-shirts uit het assortiment van Face This op voorraad nemen in haar magazijn in Enschede, en zorg dragen voor de handling en verzending van de bestelde T-shirts uit de webshop.

Voor meer informatie over Face This, kijk op facethis.nl en volg hen via Facebook, Twitter en You Tube.

Gepubliceerd op: 18 juni 2014 | Geschreven door :