(E)-Fulfilment services

Fulfilment bij De Brink, you(r) shop, we drop!

En zo zien wij het ook graag! Wilt u geen tijd meer besteden aan het controleren van uw voorraad, het inpakken van steeds meer orders, en de dagelijkse rit naar het postkantoor? Dan nemen wij graag het volledige fulfilmenttraject van u over, zodat u weer tijd krijgt voor de commerciële activiteiten rondom uw webshop. De Brink biedt u het complete fulfilment proces, van webshop-ontwikkeling tot inslag & voorraadbeheer en van retourverwerking tot financiële afhandeling. Wij zorgen dat uw goederen en gegevens correct en nauwkeurig worden opgeslagen en dat verzendingen snel en efficiënt worden verwerkt. de Brink garandeert u een meer dan uitstekende kwaliteit.

Wanneer u uw fulfilment werkzaamheden uitbesteedt bij De Brink bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Geen minimaal te verzenden orders.
  • Ingepakt en verzonden al vanaf € 5,95 per pakket!
  • Zeer gunstige ligging t.o.v. de Duitse markt.

 

Wat kan De Brink allemaal voor u doen?

Heel eenvoudig: Eigenlijk alles. De Brink kan u van A tot Z ondersteunen in zowel online als offline acties en webshops; van het ontwerp en het bouwen van de webshop of online applicatie, tot het in ontvangst nemen en controleren van de goederen in ons magazijn en het online of telefonisch beantwoorden van vragen door onze klantenservice.

Daarnaast bieden wij u scherpe tarieven voor bijvoorbeeld uw iDEAL transacties en bieden lage verzendkosten. Wij hebben grote contracten met diverse aanbieders op dit gebied, en laten u daar natuurlijk graag van meeprofiteren!

Klik op onderstaande links en zie verschillende voorbeelden van door De Brink ontwikkelde webshops en webshops waarvoor De Brink de fulfilment werkzaamheden verzorgt:

webshop.teamgiantalpecin.com/

webshop.chiquita.nl/

shop.heinz.nl

www.verkade.nl/cadeaushop

www.makkelijkemoestuin.nl/

www.nobshop.org

www.ntfushop.nl

www.oneforall.com