Fulfilment partners van De Brink

Mediastijl

Een onderneming, met kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling en beheer van webshops, en dat komt onze fulfilment activiteiten ten goede. Door de ervaring die ze door de jaren heen hebben opgedaan met hun eigen webshops van zusterbedrijf DS Internettrading, kunnen ze niet alleen kwalitatief hoogwaardige webshops bouwen, maar kunnen ze klanten ook advies geven dat verder gaat dan alleen de voorkant van de webshop.

www.mediastijl.nl

 

Alientrick

Reeds vanaf 1999 houdt Alientrick zich bezig met software ontwikkeling, het ontwerpen van media producten en en combinatie tussen deze twee vakgebieden. Alientrick onderscheidt zich als een multimediaal ontwerpbureau, met werkzaamheden die in eigen beheer uitgevoerd worden op het gebied van films, print en webapplicaties.  De samenwerking met Alientrick heeft geleid tot enkele succesvolle fulfilment projecten.

www.alientrick.com

 

PostNL

PostNL is marktleider op het gebied van pakkettendistributie binnen de Benelux. De hoeveelheid te verzenden pakketten in Nederland groeit snel, als gevolg van de toename in online winkelen. Om deze groei op te kunnen vangen bouwt PostNL momenteel aan een nieuwe logistieke infrastructuur, waarbij straks sprake zal zijn van 18 nieuwe sorteercentra , waarvan 7 centra inmiddels geopend zijn. En daar zullen de fulfilment projecten van De Brink  alleen maar van profiteren.

www.postnl.nl

 

DHL

DHL is wereldwijd aanwezig in meer dan 220 landen en gebieden, waardoor het het grootste internationale bedrijf ter wereld is. DHL maakt deel uit van ’s werelds meest vooraanstaande post- en logistieke groep Deutsche Post DHL. Dit alles draagt ertoe bij dat wij onze internationale Fulfilment projecten nog beter kunnen faciliteren.

www.dhl.nl