Verzending naar binnen- en buitenland

Heeft u de verzending van brieven en pakketten goed en voordelig geregeld?

Geen enkele bestelling kan op dezelfde manier worden verzonden. Bijvoorbeeld, moet het pakket naar het binnenland of buitenland verzonden worden, heeft het pakket een standaard of afwijkend formaat, moet het als pakketpost of brievenbuspost verstuurd worden en wat is de gewenste overkomstduur? Wat is de best passende verzending voor uw pakketten?

Dat zijn allemaal overwegingen en vragen die uiteindelijk leiden tot de meest geschikte verzendwijze. Gelukkig werkt De Brink samen met tal van verzenders, en kunnen wij samen met u de meest geschikte verzender bepalen. Ook kunnen we u zeer goede en kostenbesparende portotarieven aanbieden.

Inhouse businessbalie van PostNL

posnl verzending binnen en buitenland

Bij De Brink beschikken we over een eigen inhouse Businessbalie van PostNL, maar ook verzending via andere partijen behoort zeker tot de mogelijkheden, daarin zijn we onafhankelijk. Daarnaast beschikken we zelf over transportmogelijkheden voor pallettransport en koerierszendingen, waarmee het totaal aan verzendmogelijkheden compleet is.

De openingstijden van de PostNL Businessbalie zijn:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 18:30 uur.
Zaterdag: 08:00 uur – 09:30 uur.
Zondag: Gesloten.

MoneyGram, nieuw bij onze inhouse businesbalie.

MoneyGram is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van internationale money transfers en betaaldiensten. Met MoneyGram kunt u snel en betrouwbaar wereldwijd geld versturen met het uitgebreide netwerk van meer dan 347.000 plaatselijke agenten in meer dan 200 landen en gebieden.

De financiële diensten en producten van MoneyGram bieden klanten een snelle, gemakkelijke, betrouwbare en betaalbare manieren om geld te versturen naar familie, vrienden en geliefden over de hele wereld.

Snel – In slechts enkMoneygramele minuten kunt u het geld ontvangen
Gemakkelijk – Een wereldwijd netwerk tot uw beschikking
Betrouwbaar – Al meer dan 70 jaar ervaring
Betaalbaar – Aantrekkelijke tarieven

 

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact op met Roy in het Veld op 053 – 430 55 15 of mail met roy@brinkmail.nl