Webshop ontwikkeling

Wilt u direct starten met een webshop op maat?

Webshops schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond. Webshopbouwers zijn er in overvloed, en iedereen heeft de passende webshop voor u. Echter, niet iedereen kan een webshop bouwen waarbij tijdens de webshop ontwikkeling al wordt nagedacht over het fulfilmentproces dat aan de achterzijde van de shop moet gaan plaatsvinden. De Brink doet dat wel, met al onze ervaring en kennis op het gebied van logistieke dienstverlening bieden we zekerheid en korte doorlooptijden. Al tijdens de ontwikkeling van uw webshop, worden dan ook direct de juiste omstandigheden gecreëerd waarbij uw bestellingen zo snel en goed mogelijk verstuurd kunnen worden, en dat tegen het meest gunstige tarief.

U hoeft dus niet met meerdere partijen om tafel om de webshop en de verzending van uw bestellingen op elkaar af te stemmen. Dit scheelt u weer tijd, waardoor u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent, namelijk het succesvol maken van uw webshop of actie.

Open Source software of wordt het een maatwerkoplossing?

De Brink biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van open source software voor de ontwikkeling van uw webshop. Past uw webshop of online actie niet binnen de mogelijkheden van open source software? Dan stappen we over naar maatwerkoplossingen. Doordat we al geruime tijd voor zowel grote als kleine klanten hun webshops beheren, hebben we zoveel ervaring opgedaan met zowel open source als maatwerkoplossingen, dat ook uw wensen geen probleem zullen zijn.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact op met Ilvy Agten op 053 – 430 55 15 of mail met ilvy@brinkmail.nl

YourShopWeDrop_logo