Wie is wie bij De Brink direct mail & fulfilment?

Roy in het Veld – Eigenaar / Algemeen directeur

Roy steekt zijn passie voor De Brink direct mail & fulfilment niet graag onder stoelen of banken. Denkt altijd in oplossingen en daardoor is eigenlijk alles mogelijk. Door deze combinatie zijn we vaak in staat verbluffende ideeën aan te dragen welke uiteraard gebaseerd zijn op goede en gedegen onderbouwde adviezen dan wel ervaringen uit het verleden.  Uw Direct Mail productie of Fulfilment project is daarmee al bijna 30 jaar in zeer vertrouwde handen.

 


Ilvy Agten – Account-/Projectmanager Fulfilment

Ilvy is van de online-generatie en en heeft door haar kennis als het gaat om online- oplossingen net dat streepje voor dat u bij een ander niet vindt. Zij kent het belang van goede en heldere communicatie als geen ander, waardoor menig ingewikkeld beschouwd project, ineens veel realistischer wordt en daardoor veel efficiënter ten uitvoer kan worden gebracht, met alle positieve  gevolgen van dien.

 

 


Niek Agten – Projectplanner Fulfilment

Niek begeleidt zijn fulfilmentprojecten met hart en ziel. Gedegen, ervaren en betrouwbaar dat zijn de kenmerkende sleutelwoorden voor zijn handelen. Altijd staat het belang van onze klanten bij Niek voorop. Zijn oplossingsgerichte aanpak, maakt dat menige klant met hem “ wegloopt”.

 

 

Rene Jongman – Chef Fulfilment

Rene heeft naast een Lean opleiding een jarenlange logistieke achtergrond ingebracht die voor ons en onze klanten flink voordeel oplevert. Door zijn kennis en ervaring, worden projecten zo efficiënt ingericht, dat het ‘picken & packen’ niet alleen sneller gaat, maar ook nog eens nagenoeg foutloos.  Hij en zijn team staan garant voor een optimale verwerking van pakketten inzake onze fulfilment projecten.

 

Erik Bollen – Project begeleiding / DM & Fulfilment Ontwerp

Erik staat garant als het vernieuwend moet zijn, soms rigoureus, soms met net een geraffineerde aanpassing, waardoor het ontwerp meteen veel meer tot de verbeelding spreekt. Weet als geen ander de pakkende vertaalslag te maken van tekst naar beeld. Immers 1 afbeelding zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Door zijn jarenlange ervaring kan hij dit niet alleen inzetten bij direct mail producties, maar ook voor menig fulfilmentproject, met name als het gaat om het ontwerp van de webshop/webapplicatie.

 

Martin van Veen – Projectbegeleiding Co Packing / Fulfilment

Op Martin zit geen rem als het gaat om het begeleiden van projecten. Niets is hem te dol en hij heeft daarnaast een scherp oog voor detail. De betrokkenheid van Martin gaat zover, dat hij het liefst zelf de pakketten ook nog bij de klanten zou afleveren. Hart voor de zaak, en de projecten van onze klanten!

 

 

Ronald Hesselink

 Ronald Hesselink – Orderbegeleiding direct mail

Ronald is in het begeleiden van kleine tot zeer grote projecten een kei. Hij heeft zijn sporen in deze tak van sport ruim verdiend. Ook Ronald is graag een sparringpartner voor onze klanten. Rust, orde, regelmaat, dat zijn de kernwoorden die op Ronald van toepassing zijn, alhoewel hij bij stress ook zeker zijn mannetje staat.

 

 

Ronald Douwsma – Chef Expeditie

Ronald ziet bijna letterlijk en figuurlijk wat er bij ons binnenkomt en weggaat. Hij verzorgt de achterliggende documenten en houdt vinger aan de pols als het gaat om tijdige afleveringen van goederen. Het Team expeditie is niet alleen de begin- maar ook de eindschakel als het gaat om ontvangst en verzenden van mailings/pakketten/pallets, en daarom een zeer belangrijk schakelpunt in onze organisatie.

 

 Ronnie Vos / Remco Jepma – Automatisering / Programmering

Ronnie en Remco zijn geboren met een computer in de wieg, dat weten wij wel zeker. De hedendaagse Direct Mail productie en fulfilment projecten kunnen niet zonder gedegen automatserings- en programmeertechnische  oplossingen. De beide heren zijn in staat menige variabele data aan elkaar te knopen, waardoor een gegarandeerde efficiënte en foutloze verwerking  van de data realiseerbaar is. Onze automatiseringsmogelijkheden zijn met de kennis en ervaring van beide heren nagenoeg onuitputtelijk, goed om te weten!

 

Enkele icon

Roy Onverzaagt – Chef direct mail machinale productie

Kennis en ervaring, dat is wat Roy als geen ander heeft, en maar wat graag met z’n collega’s deelt. Weet als geen ander, een oplossing te bedenken voor menige productie die eigenlijk niet machinaal verwerkbaar zou zijn geweest.