Xerox Premier Partner

We zijn Xerox Premier partner, en daar is De Brink trots op!

Met ingang van 1 januari 2010 heeft DE BRINK het keurmerk Xerox Premier Partner verworven. Hierdoor maakt De Brink nu deel uit van een netwerk van toonaangevende Grafimedia bedrijven op het gebied van digitaal printen.

Kenmerken hiervoor zijn:
1. Hoog kwaliteitsniveau
2. Financieel gezonde onderneming
3. Brede kennis van digitaal printen
4. Uitgebreide mogelijkheden
5. Innovatief daadkrachtig

De hierbij aangesloten, voornamelijk grafische ondernemingen (700 bedrijven wereldwijd) mogen zich de best presterende grafische ondernemingen noemen die voornamelijk gebruik maken van Xerox technologie. In Nederland zijn dit slechts 17 bedrijven. Een van de voordelen is dat we nu, daar waar noodzakelijk, kunnen terugvallen op een platform van bedrijven voor het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van business-praktijken en applicaties.

Hierdoor hebben we de unieke mogelijkheid om elders in de wereld gebruik te maken van de expertise van onze collega Premier Partners, om daarmee onze klanten nog beter te kunnen bedienen met hun buitenlandse activiteiten. Hierdoor zijn we in staat om de markt voor onze klanten snel te analyseren door gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze Premier Partner in het desbetreffende land, een pure win-win situatie. Dat geldt voor ons, en natuurlijk voor u als onze klant!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact op met Roy in het Veld op 053 – 430 55 15 of mail met roy@brinkmail.nl

XeroxPremierPartnersBanner